The Millionaires Club (TMC) Review + Actie Korting
02 augustus 2021 
12 min. leestijd

The Millionaires Club (TMC) Review + Actie Korting

The Millionaires Club review            

Financieel onafhankelijk leven is een droom voor vele mensen. Echter, lijkt deze droom lijkt vaak onbereikbaar. Door lid te worden van The Millionaires Club (TMC) kun je daarentegen al je doelen bereiken door middel van de mindset en strategie, waardoor je wellicht wel kunt genieten van een financieel onafhankelijk bestaan.


The millionaires club maakt gebruik van allerlei cursussen, connecties en tools, waardoor je in korte tijd de doelen kunt behalen die je hebt opgesteld. Via de modules, die door de oprichters Vasco Rouw en rapper Boef zijn opgesteld, kun je jouw leven lang genieten van financiële vrijheid (mits je eigen inzet goed is). Hoe deze club in elkaar zit, wie de oprichters zijn, wat leden krijgen en moeten betalen krijg jij te weten in deze The Millionaires Club review!

de-millionaires-club-website

Wat houdt The Millionaires Club in?

Deze club is een online platform waar je al je doelen leert te bereiken door gebruik te maken van de juiste mindset en strategie. Door lid te worden van TMC krijg je toegang tot diverse cursussen, handige connecties en leerzame tools die kunnen leiden tot het hebben van een financieel onafhankelijk leven. De oprichters hebben zich hierbij gericht op het verkrijgen van financiële vrijheid, wat voor iedereen mogelijk is door hun modules te volgen.


De naam van "de club voor miljonairs" maakt gelijk een statement. Hierbij wordt je geholpen om op een andere manier naar dingen te kijken en te werken aan jouw financiële vrijheid. Als lid van TMC, zoals duidelijk wordt in deze The Millionaires Club review, wordt je in de juiste richting gebracht om de regie over je eigen leven te pakken en lessen te leren die je de rest van je leven kunt gebruiken.


De belangrijkste lessen binnen deze club zijn financiële onafhankelijkheid, mindset, geldbeheer en investeren. De oprichters Vasco Rouw en Boef laten door hun eigen achtergrond zien dat succes, met de juiste begeleiding, voor iedereen is weggelegd. Uiteindelijk zorgt de club ervoor dat je de discipline en kennis vergaart die nodig zijn om een miljonair te worden.


Wie zitten er achter deze exclusieve club?

Vasco Rouw

De eerste oprichter, Vasco Rouw, is al vanaf de middelbare school bezig geweest met maken van games. Door zijn snel groeiende vermogen kon hij stoppen met school en op zijn negentiende bouwde hij aan games voor de kost. Hierbij verdiende hij al snel 30.000 euro per maand. Op een gegeven moment richtte hij zich op online games die hij via zijn bedrijf Vasco Games B.V. opzette. Dit groeide explosief en zijn apps werden ruim een miljard keer gedownload. De winst die hij genereerde kwam neer op ongeveer een miljoen per jaar.

vasco rouw op een the millionaires club event

Er kwam echter een keerzijde door een verandering in de algoritmes op Play Store van Google. Hierdoor moest de ondernemer bijna al zijn personeel ontslaan en verkocht uiteindelijk zijn bedrijf. Vasco richtte zich daasra op andere vormen van geld verdienen, waaronder beleggen en investeren in vastgoed. Daarnaast heeft hij ook veel aandelen, waardoor hij nu passief zijn geld verdient.Vasco deelt in the millionaires club precies welke aandelen hij heeft en welke nieuwe aandelen hij aankoopt.  Toch miste hij het helpen van anderen. Zo kwam hij op het idee om The Millionaires Club op te richten, na het zien van de film The Billionaires Club. Hij besloot zijn eigen kennis en ervaring als ondernemer in te zetten om andere op weg te helpen naar financiële vrijheid. Dit is allemaal vrij recent, aangezien de eerste Instagram post dateert van juli 2020.


Boef

De echte naam van deze rapper is Sofiane Boussaadia, wie sinds 2015 bij een groot publiek bekend werd. Op YouTube scoorde hij diverse hits en hij is tegenwoordig een bekende artiest in binnen- en buitenland. Echter, hier is de rapper niet zomaar gekomen. Hij werd in een voorstad van Parijs geboren en heeft Algerijnse ouders. Al snel kwamen zij naar Nederland, waarbij boef bij zijn oom introk en geen contact meer met zijn ouders had. Als kind zijnde heeft hij twee jaar in de Amerikaanse staat Texas gewoond, waarna hij met zijn oom terugging naar Nederland, Alkmaar.

rapper-boef-rolex-daydate-the-millionaires-club

Hier kwam Sofiane in contact met criminaliteit en toen hij 16 was zat hij een half jaar in jeugddetentie. Hier heeft hij zijn artiestennaam "Boef" aan te danken. Na deze periode besloot hij zich op rapmuziek te storten, waarbij hij de kunst leerde op straat. ook heeft hij hard gewerkt aan het verbeteren van zijn mindet. Hij is in korte tijd erg bekend geworden en heeft met zijn vermogen al veel ondernomen. Zo heeft hij aandelen en investeert hij in vastgoed. Op deze manier is hij voor zijn dertigste miljonair geworden.


Hoe zit The Millionaires Club in elkaar?

Drie pijlers

Met deze exclusieve club hebben Vasco Rouw en Boef zich op drie belangrijke pijlers gericht; netwerk, strategie en tools, welke in deze The Millionaires Club review besproken worden.

1. Netwerk

Voor het genereren van financieel en zakelijk succes is het belangrijk om een goed en stevig netwerk op te bouwen. Het gaat hierbij om mensen die op de juiste manier denken en nieuwe inzichten verschaffen. De speciale mastermind groepen van Vasco bestaan bijvoorbeeld uit speciaal geselecteerde mensen die hun kennis delen en van elkaars fouten kunnen leren. Zo hoef je het wiel niet altijd helemaal zelf uit te vinden. Verder zit er ook nog een facebookgroep bij the millionaires club zodat je kan netwerken met andere leden en elkaar verder kan helpen met je doelen behalen!


2. Strategie

Het kiezen van de juiste strategie om je doelen te behalen, is cruciaal voor het behalen van succes. Door de uitgebreide kennis en ervaring van de oprichters kunnen zij clubleden helpen bij het opstellen van de juiste doelen en het creëren van een duidelijk stappenplan zodat deze doelen snel en makkelijk behaald kunnen worden.

3. Tools

Het platform van TMC biedt allerlei tools die jou helpen om de juiste keuzes te maken, waardoor een optimaal resultaat behaald kan worden. Deze hulpmiddelen zijn handig bij het plannen van een financiële strategie, het berekenen van het rendement van bijvoorbeeld vastgoed en het bijhouden van jouw vermogen.

Modules TMC

Met behulp van deze pijlers zijn er binnen de club modules opgezet, waar leden gebruik van kunnen maken. Hieronder worden drie modules uit de club over drie verschillende onderwerpen uitgelicht. De modules, zoals in deze The Millionaires club review beschreven zijn, worden up-to-date gehouden en regelmatig aangevuld of aangepast.

Module 1: Mindset

Bij deze module krijg je toegang tot 37 sessies in zeven weken, waarin je leert over het verkrijgen van de juiste mindset die leidt naar financiële vrijheid. Bij veel sessies moet tevens een opdracht uitgevoerd worden. Zo kun je vooruitgang boeken op individueel niveau.

Module 2: Financieel huishoudboekje

Hierbij krijg je samen met Eef van Opdorp, een financieel deskundige, en oprichter Vasco inzicht in je huidige financiële situatie. Zo ga je op zoek naar verbeterpunten en besparingen om uiteindelijk meer geld te verdienen. De module bestaat uit 11 sessies en onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Financiële optimalisatie
  • Het financiële brein
  • Kosten omlaag en inkomen omhoog
  • Relatie tot geld

Module 3: Financiële vrijheid

Bij deze module wordt inzicht verkregen in de weg naar financiële vrijheid. Je leert over jouw eigen financiën en krijgt toegang tot diverse cursussen. Bij deze laatste module wordt de nadruk gelegd op vier prominente onderwerpen; fundamentals, vastgoed, beleggen en crypto.


Wat krijgen leden van deze exclusieve club en voor wie is het geschikt?

Als lid van TMC krijg je toegang tot een aantal interessante hulpmiddelen die je helpen op weg naar financiële vrijheid. Deze exclusieve club is geschikt voor iedereen die dit wil bereiken, ongeacht je persoonlijke situatie. Je moet bereid zijn een nieuwe mindset te creëren en kennis op te doen om financieel en zakelijk vooruit te gaan.

cursussen-the-millionaires-club

1. Cursussen

Allereerst kun je leerzame cursussen volgen die door Vasco Rouw en Boef zelf ontwikkeld zijn en diverse bewezen tips bevatten. Deze cursussen worden ook regelmatig aangevuld en behandelen allerlei onderwerpen. Denk hierbij aan beleggen en daytraden in aandelen.

2. Events

Leden kunnen zich tevens aanmelden voor events, waar je kunt netwerken, workshops kunt volgen en inspiratie kunt opdoen. Zo worden leden geïnspireerd en gemotiveerd om meer uit hun eigen zakelijke activiteiten te halen.

3. Grote community

Daarnaast krijg je toegang tot een grote community, waar momenteel al 5000 leden onderdeel van zijn. Al deze mensen streven hetzelfde doel na wat een band creëert. In besloten groepen kunnen leden elkaar helpen, inspireren en handige tips geven.

4. Persoonlijk dashboard

Tot slot krijg je via TMC toegang tot een persoonlijk dashboard, waar je jouw doelen, vooruitgang en vermogen kunt bezichtigen. Via dit dashboard kun je overigens cursussen volgen en je aanmelden voor events.


Hoeveel kost een lidmaatschap?

Er zijn twee soorten lidmaatschappen af te sluiten, welke in deze The Millionaires Club review worden beschreven.

1. Silver

Voor 47 euro per maand krijg je een jaar lang toegang tot alle tools van het dashboard, de drie modules met interessante gastsprekers en ervaren experts en de Silver Community. Tevens kun je deelnemen aan de events.

2. Diamond

Voor 97 euro per maand kun je een jaar lang genieten van alle aanbiedingen uit het Silver lidmaatschap. Daarnaast krijg je extra modules, namelijk de ondernemerschaps-, sales en vastgoed module. Je bent onderdeel van een exclusieve community en krijgt een diamond zitplaats op events.


vasco rouw boef

Conclusie; waarom jij lid zou worden van The Millionaires Club

Zoals uit deze The Millionaires Club review blijkt, biedt TMC veel praktijkgerichte, waardevolle informatie, waarbij je toegang krijgt tot leerzame cursussen, een grote community en handige tools. De events zijn daarnaast inspirerende, motiverende startpunten waar je veel connecties kunt opdoen en het persoonlijke dashboard is een fijn overzicht van al jouw activiteiten. Op deze manier kun jij met behulp van de multimiljonairs als mentoren financiële vrijheid verkrijgen en echt onafhankelijk leven.


de-millionaires-club-website

Over de schrijver
Meerdere jaren ervaring in E-commerce en online ondernemen, in mijn vrije tijd schrijf ik graag blogs over online geld verdienen om andere te inspireren!
Reactie plaatsen