Wat is de Phoenix website software en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf? [2021] Review
25 juli 2021 
14 min. leestijd

Wat is de Phoenix website software en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf? [2021] Review

Wat is de Phoenix website software en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf? 

In dit artikel zullen we induiken op Phoenix website software, dat ontwikkeld is door de Internet Marketing Unie. Ook kijken we naar wat de voor- en nadelen zijn en hoe je het als ondernemer in kunt zetten om organiche meer klanten te krijgen.

 phoenix dashbord na inloggen

Wat is Phoenix?

 

Phoenix is een alles-in-een website sofware voor het (laten) maken van jouw eigen website! Het is bedoeld voor ondernemers die geen of weinig technische kennis hebben, maar toch meer klanten uit hun website willen halen. Het product richt zich dan ook onder andere op SEO, het beter scoren in Google. Daarnaast helpt het bij het omzetten van bezoekers naar klanten. Vandaag de dag zijn er meer dan 1600 ondernemers die gebruik maken van dit product en hun website hebben ontwikkeld door middel van Phoenix.Zelf raden wij Phoenix Website builder zeker aan! Voor het geval je het nog niet door had, onze website is ook gemaakt met Phoenix van IMU. 

 

Phoenix maakt deel uit van de Internet Marketing Unie, een marketing bedrijf onder leiding van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Naast Phoenix hebben ze ook nog andere software ontwikkeld: Plug&Pay (voor betaalpagina’s) en Huddle (voor e-learning en online community's). Het bedrijf bestaat al sinds 2010 en is een grote naam in de marketingindustrie. Naast de software delen de mannen ook e-books, blogs, video’s, een podcast, cursussen en organiseren ze evenementen.


Gratis SEO E-book, leer alles over SEO en scoor hoog in Google!Wat zijn de voordelen van het gebruik van Phoenix?

 

Er zitten enkele voordelen aan het gebruik van de software.

 

Allereerst helpt het je om goed vindbaar te zijn in Google. Als klanten je niet kunnen vinden op Google, loop je namelijk omzet mis. Toch is SEO iets wat veel ondernemers zien als iets saais en technisch. Phoenix kan hierbij helpen, omdat het ontwikkeld is door mensen die er wél verstand van en interesse in hebben.

 

Ook richt de software zich specifiek op AMP’s, met andere woorden Accelerated Mobile Pages. Dit zijn snellere, aangepaste webpagina’s. Dit zorgt ervoor dat je website nog sneller laadt op de telefoon van je klant. Naast de gebruiksvriendelijkheid, zorgt dit er ook voor dat je een hogere positie kunt scoren in Google.

 

Daarnaast helpt het om je websiteverkeer om te zetten in klanten. Je hebt namelijk niets aan bezoekers op je website, als je ze niet kan converteren. De Phoenix site helpt om je landingspagina’s te optimaliseren, zodat je er de maximale conversie uithaalt.


probeer-phoenix-14-dagen-gratis

 

Ook zijn er unieke tools die helpen om marketing funnels te vullen en je producten te promoten onder bezoekers. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld het gebruik van banners en een countdown timer.

 

Als laatste helpt Phoenix bij het productlanceringen. Speciale technieken en tools ondersteunen je lanceringen. Door gebruik te maken van deadlines voor je klant, creëer je urgentie en zorg je ervoor dat er nú actie ondernomen wordt.

 

Wat zijn de Phoenix ervaringen van andere gebruikers?

 

Op internet zijn er heel wat ervaringen te vinden over deze software. Op de Phoenix website staan ervaringen van klanten gepubliceerd, maar ook op externe websites delen gebruikers hun mening. Laten we kijken naar wat opvalt in de Phoenix website ervaringen, en wat vaak genoemd wordt als plus- en minpunten van de software.

 

Pluspunten:


 * Gebruiksvriendelijk systeem

Phoenix wordt vaak omschreven als een gebruiksvriendelijk systeem. IMU maakt in die zin de belofte dus waar: ook voor ondernemers die niet veel afweten van websites bouwen, is het makkelijk om deze software te gebruiken. * De community

Door het aanschaffen van de Phoenix software, wordt je automatisch lid van de IMU-community. Dit wordt door velen als een groot voordeel gezien. Naast de ondersteuning vanuit het bedrijf zelf, kun je ook je vragen stellen aan andere ondernemers. Ondernemerschap kan soms best eenzaam zijn, dus het is fijn om gelijkgestemden te hebben. Iedereen die gebruik maakt van de software zit in hetzelfde schuitje en zijn dus eerder bereid om anderen ook te helpen. * Hoger scoren in Google en meer websiteverkeer

Dit is natuurlijk een van de belangrijkste pluspunten van de Phoenix software: het helpt om hoger te scoren in Google en op die manier meer verkeer naar je website te krijgen. En daar houdt het niet op, want je website is zo ingericht dat je die bezoekers ook om kunt zetten in klanten. Het aantrekken van bezoekers heeft namelijk weinig nut als je ze vervolgens niet kunt converteren. * Geen verborgen kosten

Wat je betaalt voor je abonnement, staat duidelijk vermeld. Je betaalt een vast bedrag per jaar voor alles en hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten die achteraf opeens worden gerekend.

 

Minpunten:


 * De prijs

De software is redelijk prijzig. Er zijn twee opties: Het Phoenix Premium Jaarabonnement voor 497 euro of het Phoenix Ultimate Jaarabonnement voor 1497 euro. Dit zorgt ervoor dat Phoenix in de hogere prijsklasse zit en is best een flinke investering voor startende ondernemers. Toch is het de moeite waard als je bedenkt dat je anders vele uren kwijt zou zijn met het bouwen van je eigen website, het coderen en ga zo maar door. Phoenix is ook extra geoptimaliseerd voor SEO, de investering is dus snel weer terug verdient.


bekijk phoenix website

 

Conclusie: Is de Phoenix site de moeite waard?

 

Phoenix is een goede basis voor ondernemers die niet veel tijd willen spenderen aan techniek, maar toch online resultaten willen behalen. De websites zien er professioneel uit en doen wat ze moeten doen: bezoekers aantrekken en deze vervolgens converteren in klanten!

 

Ja, de prijs is aan de hoge kant. Maar als je zelf een websitebouwer in moet huren en hosting moet betalen, dan ben je hetzelfde bedrag of meer kwijt. Het voordeel van Phoenix is dat je zelf aanpassingen kunt maken aan je website wanneer dat nodig is, en geen externe hulp nodig hebt. Dit betekent dus dat je niet achteraf nog extra kosten kwijt bent aan het onderhoud van je website, want dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

 

Het werken met de Phoenix site is natuurlijk geen garantie voor een succesvolle business. Maar het zorgt wel voor een krachtige online basis voor je bedrijf. Als je minder tijd aan je website hoeft de besteden, geeft dat je meer ruimte om te doen waar je echt goed in bent: het helpen Het opschalen van je bedrijf!

 

Ben je benieuwd of Phoenix iets voor je is? Probeer de software dan 14 dagen gratis door op de onderstaande klink te klikken.


probeer-phoenix-14-dagen-gratis-3

Over de schrijver
Meerdere jaren ervaring in E-commerce en online ondernemen, in mijn vrije tijd schrijf ik graag blogs over online geld verdienen om andere te inspireren!
Reactie plaatsen