Huddle E-Learning & community software review [2021] 14 Dagen gratis
27 juli 2021 
10 min. leestijd

Huddle E-Learning & community software review [2021] 14 Dagen gratis

Huddle E-Learning & community software review            

Wanneer je op zoek bent naar community software, waar je zonder enige technische kennis aan een eigen online leeromgeving kunt bouwen met een ledenforum, dan is The Huddle software de perfecte tool voor jou. Deze learning management tool van de Internet Marketing Unie (IMU) is makkelijk te gebruiken en naar jouw wensen aan te passen.

website software, phoenix, Imu, Marketing

De software is een alles-in-1 hulp om digitale programma's te verkopen en een online gemeenschap op te zetten. Zo kun je structurele inkomsten genereren en exponentieel groeien. In deze review kom jij erachter wat The Huddle precies inhoudt, wie achter deze software zit, hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat de software voor jou kan betekenen.


Wat is The Huddle software?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat dit type software precies is. The Huddle betreft een online pakket voor marketing, waarmee je snel een community kunt opbouwen om jouw expertise te delen met iedereen die hier graag meer over wilt weten. Het is daardoor een E-learning systeem en een gemeenschap in één. Op eenvoudige manier kun jij een online cursus opzetten en jouw leden ervaringen, tips en doelen met elkaar laten delen. Hierbij kun je jouw kennis gratis delen, maar je kunt er ook een vergoeding voor vragen. Op deze manier kun je met de E-learning software geld verdienen via het geven van bijvoorbeeld online cursussen.

huddle-e-learning-en-community-software

Doordat het ook gaat om een community software pakket is het erg geschikt voor ondernemers die een actief, levendig platform willen opzetten. Daarbij kan content afgeschermd worden, zodat gebruikers verleid worden om meer te weten te komen. Voeg bijvoorbeeld E-books, hand-outs en video's toe aan je netwerk, waardoor het aantrekkelijk wordt voor jouw community. Zo kun je al snel een eigen E-learning cursus ontwikkelen die speciaal is gemaakt voor jouw doelgroep.


Door te starten met The Huddle kun je genieten van de volgende zaken:

  • Een eigen community en leden voor jouw speciale E-learning programma.
  • Je kunt geld verdienen door de abonnementsvorm toe te passen.
  • Je brengt mensen in contact met elkaar.
  • Er zit geen limiet aan het aantal leden dat jij kunt krijgen.
  • Je kunt The Huddle 14 dagen gratis uitproberen.
  • Start een eigen cursus zoals de dropship academy en vele ander die je voorgingen.

ropship-academy-4-0


Door wie is de software ontwikkeld?

The Huddle is een dochteronderneming van het bedrijf IMU, oftewel Internet Marketing Unie. De IMU is dus de ontwikkelaar van deze software, wat is uitgegroeid tot het grootste platform voor online marketing in Nederland. Ze bieden diverse diensten aan om digitale ondernemers te helpen met hun groei in de digitale wereld. De IMU is in eerste instantie opgezet door Tonny Loorbach. Hij startte een eigen bedrijf in de online marketing op, waarbij hij anderen hielp om op digitaal niveau te groeien. Zijn eerste klant was Martijn van Tongeren en ze besloten een partnerschap te beginnen.


Samen bouwden zij de Internet Marketing Unie op en hieronder valt het online marketing pakket The Huddle. De naam van dit pakket komt uit de sportwereld, waar voorafgaand of tijdens wedstrijden vaak strategieën worden besproken. Tevens zijn deze korte bijeenkomsten om elkaar te motiveren of om een overwinning te vieren. Dit is de ideale manier om tegenstanders en stoorzenders weg te houden en om ruis in de communicatie te vermijden.


Door de brede ervaring van zowel Tonny Loorbach als Martijn van Tongeren kunnen zij het vertrouwen geven om een digitaal concept tot een succes te laten uitgroeien. Dit doen ze door middel van hoogwaardige software systemen, interessante boeken en online cursussen en trainingen.


Hoe werkt The Huddle E-learning & community software?

The Huddle community & E-learning software werkt op dezelfde wijze als andere software programma's die de IMU aanbiedt. Je kiest namelijk een template, waaraan je aanpassingen kunt maken en vervolgens kun je een community live zetten. Deze community kan op jouw eigen domein gehost worden, zodat het echt onderdeel is van jouw website. Door gebruik te maken van The Huddle software heb je nergens meer omkijken naar. Van de volgende functies kun je gebruikmaken.


the-huddle-extensies

1. Community

Allereerst kun je jouw eigen community opzetten met The Huddle, waarvoor je gebruik kunt maken van het standaard forum binnen dit pakket. Zo kun je meer klanten aan jouw concept binden. Binnen deze community kun je gemakkelijk diensten en producten verkopen.

2. E-learning

Daarnaast is het software programma gericht op het creëren van een compleet E-learning programma. Je kunt hierbij een online cursus of training geven die helemaal op jouw aanbod is afgestemd. Met de E-learning software kun je eenvoudig trainingen realiseren met afbeeldingen en audio-, tekst- en videobestanden.

3. Gamificatie

Tevens zijn er spelelementen die je kunt toevoegen. Denk hierbij aan challenges, karmapunten, een learderbaord, toetsingsmodules en trofeeën. Deze extra's maken jouw E-learning programma leuker en interessanter. Door lesstof bijvoorbeeld te verdelen in modules kun je een handig overzicht creëren. Ook het toevoegen van slides of hand-outs is erg makkelijk, aangezien de software PDF en PowerPoint ondersteunt. Leden kunnen overigens ook hun eigen groepen creëren en trofeeën behalen wanneer ze erg actief zijn.

4. Huddle app

Jouw klanten kun je ook mobiele toegang geven tot het E-learning programma via de Huddle app. Dit is handig, aangezien mobiele apparaten steeds meer gebruikt worden en mensen zo te alle tijden toegang hebben tot het programma. Buiten dat straalt dit natuurlijk ook professionaliteit uit richting je klanten!

5. Koppelingen

Je kunt andere systemen aan jouw E-learning programma koppelen, zoals het koppelen van de software aan jouw CRM- (Customer Relationship Management) of e-mailmarketing systeem. Daarnaast zijn koppelingen met systemen voor administratie, betalingen en marketing ook mogelijk. Koppelen met alle andere software van Imu zoals Plug&pay of Phoenix gaat ook in een handomdraai.

6. Membership niveaus

Binnen jouw programma kun je tevens verschillende levels voor leden gebruiken, waardoor trainingen enkel beschikbaar zijn voor bepaalde klanten.

7. Sociale media functies

Door de diverse sociale media functies te gebruiken, kan jouw programma eveneens interessanter gemaakt worden en je creëert er meer interactie door.

8. Supportsectie

Je kunt voor jouw programma tot slot een supportsectie oprichten. Integreer bijvoorbeeld een live chat of een FAQ en er is zelfs de mogelijkheid om een ticketcenter toe te voegen.


Wat kost de The Huddle software?

Wanneer je van deze software gebruik wilt maken, moet je eerst een aanmelding voltooien. Hierbij zijn twee betaalmogelijkheden:

  • Jaarabonnement: met dit abonnement krijg je toegang tot alle functionaliteiten en je betaalt voor één jaar toegang. De kosten bedragen 695 euro.
  • Maandabonnement: met dit tweede pakket krijg je toegang tot hetzelfde als bij het jaarabonnement. Je betaalt echter 70 euro per maand. De jaarlijkse kosten komen dan neer op 840 euro.

Probeer huddle 14 dagen gratis

Deze prijzen lijken vrij hoog, maar hierbij hoef je niets meer te hosten, installeren, onderhouden en updaten, waar wel sprake van is bij andere systemen op dit gebied. Daardoor is The Huddle voordeliger en niet heel duur. Daarnaast kun je 14 dagen gebruikmaken van een gratis proefversie, waarbij je alle functies uitgebreid kunt uittesten. Hierdoor is het makkelijk uit te proberen en kun je kijken of het iets is voor jou.


Wat kan deze software voor jou betekenen?

The Huddle software is een alles-in-1 software om online inkomsten structureel te laten groeien. Zo kun je financiële rust ervaren en een bijdrage leveren aan anderen. Drie algemene voordelen van dit software pakket zullen verder worden uitgelicht.

1. Automatisering van jouw online bedrijf

Door middel van The Huddle kun je digitale producten, zoals e-books, videocursussen en trainingsprogramma's makkelijk zelf creëren en up-to-date houden. Je hoeft geen inkopen te doen en hebt ook niet te maken met ingewikkelde zaken, zoals distributie, logistiek en voorraad. Alles is namelijk digitaal en je kunt daardoor genieten van hoge marges op de verkoopprijs. Tevens zijn digitale producten erg schaalbaar en je kunt jouw online bedrijf automatiseren.

2. Magische marketing door community building

De focus bij The Huddle ligt niet op het verkopen van zo veel mogelijk producten, maar het verzorgen van een waardevolle toevoeging aan klanten. Je wilt leden namelijk afhankelijk maken en een FOMO-effect (Fear Of Missing Out) creëren. Je zorgt ervoor dat jouw aanbod levendiger wordt via community building. Op deze manier wordt flexibiliteit gecreëerd, waarbij klanten meer betrokken zijn bij jouw bedrijf, loyaler worden en jouw merk actief promoten. 

3. Ultieme ondernemersvrijheid

Door dit E-learning software programma kan jouw bedrijf exponentieel gaan groeien, waardoor je vrijer wordt als ondernemer. Leden gaan elkaar namelijk helpen, waardoor ze niet steeds jouw kennis en expertise nodig hebben. Dit scheelt weer een hoop werk.


Conclusie; is The Huddle E-learning & community software geschikt voor jou?

The Huddle software is uiterst geschikt voor iedere digitale ondernemer die diensten en producten wil ontwikkelen en verkopen in de vorm van een E-learning programma. Je kunt snel en makkelijk een omgeving creëren met een community forum om structurele inkomsten te genereren. Het programma is voor een breed publiek geschikt en zorgt voor automatisering van jouw online bedrijf, community building en meer ondernemersvrijheid. Ga voor deze online alles-in-1 tool van IMU om jouw digitale bedrijf een boost te geven. Misschien had je het al door, maar de meeste online cursussen die wij een review hebben gegeven zij ook gebouwd met the Huddle!


Bekijk de huddle website

Over de schrijver
Meerdere jaren ervaring in E-commerce en online ondernemen, in mijn vrije tijd schrijf ik graag blogs over online geld verdienen om andere te inspireren!
Reactie plaatsen